Om Ordbruket

img_3232Hei og velkommen til Ordbruket!

Mitt navn er Kristin Weholt, og jeg eier og driver Ordbruket. Skriving og bøker har vært hobbyen min så lenge jeg kan huske, og jeg begynte å jobbe som journalist da jeg var 18. Siden den gang har jeg tilbrakt 8 år på universitetet, hvor jeg studerte litteraturvitenskap, engelsk, oversettelse og tolking. I 14 år jobbet jeg i forlagsbransjen. Uansett funksjon der inngikk tekstarbeid som en av hovedoppgavene mine. Jeg var utenlandsagent for skjønnlitteratur og sakprosa, bokklubbredaktør, produktsjef, manusvasker og korrekturleser. Engelsk har vært arbeidsspråket mitt i 16 år, og jeg har utført en hel del oversettelsesarbeid, særlig av markedstekster og juridiske dokumenter.

Ord er verktøy. Ord er identitet. Ord er fellesskap. Ord er makt. Ord er rett og slett livsnødvendig, og jeg er blant dem som synes ord er gøy! Jeg blir glad når jeg leser og hører godt språk. Og hvis jeg selv får bruke ord, pusse på setninger, strukturere avsnitt og forme hele tekster, er jeg i mitt rette element.

Jeg håper å høre fra deg om det er noe du tror jeg kan bidra med.

Med vennlig hilsen

img_3679

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s